Matilda Mladinić

dr.med., specijalist ginekologije i opstetricije
Lokacija: Split
Područje interesa: očuvanje reproduktivnog zdravlja, hormonalni poremećaji u adolescenciji, reproduktivnoj dobi i perimenopauzi, UZV, savjetovanje o planiranju trudnoće, mali zahvati
Matilda Mladinić, ginekolog, Split.jpeg

Specijalizaciju je završila 2003. godine, većinom u KBC-u Split, a specijalistički ispit položila je u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Iako je kao dijete sanjala o karijeri kirurga, na stažu je donijela odluku da će se posvetiti ginekologiji. Iznimno je zainteresirana za očuvanje reproduktivnog zdravlja, hormonalne poremećaje u adolescenciji, reproduktivnoj dobi i perimenopauzi te za ultrazvučnu dijagnostiku, savjetovanje o planiranju trudnoće i manje kirurške zahvate.

Članica je Hrvatske liječničke komore i Hrvatskog liječničkog zbora. U svom poslu najviše voli dinamičnost koju ginekologija pruža te neprestano učenje i radost koju osjeća kada postigne uspješne rezultate u liječenju svojih pacijentica. Njezina strast prema medicini, briga za žensko zdravlje i snažna želja da pruži najbolju skrb čine je iznimno predanom i pouzdanom liječnicom.

Obrazovanje:
1988. – 1995. Studij medicine na Medicinskom fakultetu u Splitu
1999. – 2003. specijalizacija iz ginekologije i opstetricije u KBC-u Split; specijalistički ispit položen u Petrovoj bolnici u Zagrebu

  • članica je Hrvatske liječničke komore i Hrvatskog liječničkog zbora

"Opuštena, jednostavna, pristup ljudski i prijateljski... Ginekološki pregled kod nje mi je kao i svaki drugi... Preporučujem svima. "

V.F.