Karijere u Croatia PolikliniciKarijere u Croatia Poliklinici

Karijere u Croatia Poliklinici

Izvrstan tim stručnjaka

Izvrstan tim stručnjaka

Croatia Poliklinika je renomirana i visoko opremljena zdravstvena ustanova koja vam omogućava obavljanje svih potrebnih pregleda na jednom mjestu.
Djelujemo u osam regionalnih centara u Hrvatskoj, a temelj našeg uspjeha čine medicinski stručnjaci s bogatim iskustvom koji svakom pacijentu pristupaju individualno, maksimalno se posvećujući svakome. Od prijemnog pulta do svakog liječničkog odjela, pristupačnost i stručnost naša su glavna obilježja. Naš medicinski tim čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom, neospornim znanjem i pristupom prilagođenim svakome. Te su kvalitete prepoznali ne samo pacijenti, nego i struka.

Želite li se pridružiti timu Croatia Poliklinike?

Pošaljite nam svoje motivacijsko pismo i životopis te presliku svjedodžbe/diplome i licencu za samostalan rad (za liječnike i medicinsko osoblje).

Želite li se pridružiti

Uvijek nudimo više

Osim dinamičnog radnog okruženja, rada s najmodernijom medicinskom dijagnostičkom opremom te srdačnog i kolegijalnog tima Croatia poliklinika svojim zaposlenicima nudi i dodatne financijske i druge benefite. Naime, prema internim pravilima Croatia Poliklinike, zaposlenici ostvaruju pravo na široku lepezu dodataka:

dodaci na placu

Dodaci na plaću

dodatni primici

Dodatni primici

dodaci na placu

Dodatne pogodnosti

  • Dobrovoljno zdravstveno osiguranje koje obuhvaća jedan sistematski pregled godišnje

Otvorene pozicije

Kategorija
Odaberite
Lokacija
Odaberite